Workshop Snijtechnieken en Bordopmaak

21 september 2024

“Wat heb ik veel geleerd!”, “Zo leuk, ik kan het direct in de praktijk toepassen!”, “Marcel heeft het heel duidelijk en goed uitgelegd”, “Ik vond mijn bordje eigenlijk het mooiste”
-zomaar wat opmerkingen van deelnemers aan deze workshop.

Hieronder een foto impressie van de middag:


Snijtechnieken
  • Weet jij het verschil tussen ciseleren en julienne snijden?
  • Kun jij netjes brunoise snijden?
  • Weet jij het verschil tussen een keukenmes, een visfileermes en een uitbeenmes?
  • Weet jij welk mes je moet gebruiken om chinoise te snijden?

Heb je meerdere keren Nee geantwoord? Dan ben je van harte welkom op de cursus Snijtechnieken.

Bordopmaak
  • Weet je dat de presentatie van je gerecht minstens zo belangrijk is als het vele werk dat je aan de bereiding hebt besteed?
  • Maak je nu nog steeds bordjes op met een smiley?

Al het snijwerk gaan we gebruiken om mooie bordjes op te maken.

Wil je leren hoe je je gerechten mooi kunt presenteren op een bord? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Details

Aanvang              13:00 uur

Duur                    3 uur en daarna met z’n ALLEN schoonmaken!

Kosten pp          € 35,00

Deelnemers  maximaal 12

Inschrijven (uitsluitend via onderstaand formulier)

    Je e-mailadres

    Ik kook bij:

     

    De organisatie van deze workshops ligt bij de menucommissie, opmerkingen en vragen kun je mailen aan: workshops@ccnafd-almere.nl