Workshop Vis Fileren

16 november 2024

Regelmatig staat er vis op onze menu’s.

Dat betekent over het algemeen dat je de vis eerst moet ‘fileren’, voordat je met de bereiding kunt beginnen.

In deze workshop leer je mooie visfilets te snijden van zowel platvissen als rondvissen. Ook oefen je het vel te verwijderen en hoe je het beste eerst de schubben kunt verwijderen met het juiste gereedschap.

Iedere deelnemer krijgt een aantal verschillende soorten vis te fileren, bijvoorbeeld makreel, pieterman en platvis. De vissen die je fileert, neem je aan het einde van de workshop heerlijk mee naar huis!

Details

Aanvang              13:00 uur

Duur                     4 uur en daarna met z’n ALLEN schoonmaken!

Kosten pp           € 47,50

Deelnemers       maximaal 12

Kleding               kokskleding en keukendoek

 

Inschrijven (uitsluitend via onderstaand formulier)

    Je e-mailadres

    Ik kook bij:

    De organisatie van deze workshops ligt bij de menucommissie, opmerkingen en vragen kun je mailen aan: workshops@ccnafd-almere.nl