Workshop Vis Fileren
16 november 2024
Regelmatig staat er vis op onze menu’s.
Dat betekent over het algemeen dat je de vis eerst moet ‘fileren’, voordat je met de bereiding kunt beginnen.
In deze workshop leer je mooie visfilets te snijden van zowel platvissen als rondvissen. Ook oefen je het vel te verwijderen en hoe je het beste eerst de schubben kunt verwijderen met het juiste gereedschap.
Iedere deelnemer krijgt een aantal verschillende soorten vis te fileren, bijvoorbeeld makreel, pieterman en platvis. De vissen die je fileert, neem je aan het einde van de workshop heerlijk mee naar huis!
Details
Aanvang 13:00 uur
Duur 4 uur en daarna met z’n ALLEN schoonmaken!
Kosten pp € 47,50
Deelnemers maximaal 12
Kleding kokskleding en keukendoek
Inschrijven (uitsluitend via onderstaand formulier)
De organisatie van deze workshops ligt bij de menucommissie, opmerkingen en vragen kun je mailen aan: workshops@ccnafd-almere.nl