Als Cuisine Culinair Almere willen we voor onze leden een aantal leuke activiteiten/workshops gaan organiseren.
De eerste in de reeks is een BBQ workshop verzorgd door
De barbeque wordt verzorgd door Leonard Elenbaas, chefkok en eigenaar van Pure Passie.
In de zomer kijkt niemand ervan op als je de BBQ aansteekt. In de winter is dat minder gebruikelijk, maar zeker net zo leuk!
In de workshop van 4 à 5 uur leer je werken met een green egg.
Aan bod komen o.a. het aansteken, temperatuur beheersing, het gebruik van verschillende accessoires zoals het grillrooster, de conveggtor en de pizza steen.
We besteden verder aandacht aan:
- Het maken van flamm kuchen
- Het grillen van groenten en fruit
- Gamba’s grillen
- Groenten poffen
- Zalm warm roken
- Spek en eendenborst roken
- Gevulde procureur langzaam garen
- Rundvlees grillen en cavemen style
Tot slot bakken we een chocoladetaartje met vloeibare vulling.
Er komen meerdere green eggs zodat je zelf ook lekker (inter)actief kunt meedoen en natuurlijk word alles lekker samen gegeten.
VOL=VOL
TIJD/PLAATS/KOSTEN Deelnemers: maximaal 20 personen
Datum: zondag 11 december
Aanvang: 14:00 uur
Tot: 18:00/ 18:30 uur
Waar: Cuisine Culinair Almere
Kosten: € 100,- inc. drank ( koffie,thee, wijn, bier, fris) Voor aanvang te voldoenAanmelden Uiterlijk 30 November via mail pr@ccnafd-almere.nl
Gezellig: zeker!